Arnhem: Teamleider Verkoop Binnendienst

inventlogobwklein

Onze relatie, Nu-Swift Brandbeveiliging B.V. in Arnhem, is al vele jaren één van de toonaangevende spelers op het gebied van advies, verkoop en onderhoud van kleine brandblusmiddelen, BHV en noodverlichting ten behoeve van het MKB, de retail, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en (semi)overheid. Nu-Swift heeft momenteel ruim 75 medewerkers. Het bedrijf biedt de medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

In opdracht van de directie van Nu-Swift zijn we op zoek naar een:

TEAMLEIDER VERKOOP BINNENDIENST
Een bindende, overtuigende, commercieel ingestelde organisator

De afdeling
De verkoop binnendienst (4 FTE) is samen met de account managers verantwoordelijk voor de grote accounts. De afdeling heeft een coördinerende rol onder meer bij het inplannen van onderhoud, de facturatie en opvolgingswerkzaamheden van het onderhoud. Ze heeft hierbij contacten met klanten, de verkoopbuitendienst en monteurs.

Ook ondersteunt de afdeling de account managers door het voorbereiden van klantgesprekken en budgetteringen, het maken van analyses en offertes, het vastleggen van klanten- en onderhoudsinstructies en het maken van bezoekafspraken met mogelijke, nieuwe, grote klanten.

Functie-inhoud

 • Dagelijkse leiding aan de vier afdelingsmedewerkers
 • Planning, coördinatie en controle van de werkzaamheden
 • Zelf actief meewerken
 • Dagelijks overleg en afstemming met de account managers en monteurs
 • Verdere professionalisering van de administratieve en commerciële processen in samenwerking met de afdeling, de accountmanagers en andere afdelingen.
 • Rapporteren aan de managing director

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van Word en Excel
 • Commerciële en leidinggevende ervaring, liefst in een vergelijkbare functie
 • In staat om commerciële en administratieve verbeteringen door te voeren
 • Goede managementvaardigheden en leidinggevend talent
 • Proactief, praktisch, besluitvaardig en oplossingsgericht
 • Overtuigend, enthousiast en energiek in de communicatie
 • Je bent woonachtig in de regio Arnhem

Het aanbod
Een fulltime dienstverband, een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief en afwisseling.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan, wil je meer weten of direct solliciteren, neem dan contact op met drs. Paul van der Spek, Invent Personeel en Organisatie, E-mailadres: pvds@invent-personeel.nl. Telefoon: 06-53 133 597. Graag ontvangen we een actueel cv met foto en motivatiebrief.