Beuningen: Slimme .Net Developer

inventlogobwklein

Onze relatie Quantore Europe B.V. in Beuningen is een coöperatie en één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. In totaal werken er ca. 250 mensen bij Quantore. Zie www.quantore.com voor meer informatie over het bedrijf en de producten.

De afdeling ICT ontwikkelt zich steeds meer naar een flexibele, innovatieve en zakelijke organisatie die marktconform werkt en een hoogwaardig aanbod aan diensten biedt. De afdeling beheert en ontwikkelt een grote diversiteit aan systemen (ERP, Warehouse management, Enterprise Service Bus, BI, e-commerce) en biedt de interne klanten een breed pakket aan e-commerce oplossingen (zoals webshops, commerce portals, product content feeds, B2B-integratie en API’s).

Ter versterking van de afdeling ICT heeft Quantore ons gevraagd op zoek te gaan naar een:

SLIMME .NET DEVELOPER

De functie:
In deze functie ben je samen met Je collega’s verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het .NET applicatielandschap. Binnen dit landschap zijn de volgende systemen/producten opgenomen: BizTalk, SQL Server, Dynamics AX en CRM, Qlikview en verschillende .NET applicaties.

Je werkzaamheden:

 • Integreren van nieuwe of gewijzigde applicaties in het geheel;
 • Ontwikkelen en finetunen van interfaces en API’s;
 • Maken van rapportages, layouts en maatwerk binnen applicaties;
 • Release naar productie;
 • Signaleren en maken van verbeterpunten;
 • Borging en inrichting van het beheer van applicaties.

Je profiel
Je bent een gedreven ontwikkelaar met een ICT-opleiding op Hbo-niveau. Als ontwikkelaar behoud je altijd overzicht over het gehele ICT-landschap en je weet waar en waarmee je bezig bent. Je hebt affiniteit met front-end webdevelopment en testsoftware.
Je bent proactief, zelfstandig en stressbestendig. Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden.

Je technische kennis en vaardigheden liggen op de volgende gebieden:

 • Ontwerpen van software die businessprocessen ondersteunt;
 • Werken in TFS;
 • C#, ASP.Net, Ext JS, HTML, Javascript, CSS;
 • Object georiënteerd ontwerpen en de UML;
 • Systeemintegratie met Web Services (XML/XSL, SOAP protocollen) en API’s;
 • MS-SQL Server 2008/2012 en database technologie;
 • Basiskennis Windows Server 2008/2012;
 • Eventueel: Microsoft Biztalk en Dynamics AX / CRM;
 • Eventueel: ITIL, BiSL, ASL en TMAP.

Geboden worden:
Een afwisselende werkkring in een informeel team met zo’n 10 collega’s. Volop ontwikkeling. Interessante klussen. Afwisseling en na verloop van tijd een vaste baan. Een compleet pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Neem contact op met Paul van der Spek van Invent Personeel en Organisatie. Telefoon; 06-53 133 596. E-mailadres: pvds@invent-personeel.nl.