Horst: Verkoopmanager Retail

inventlogobwklein

Onze relatie, Poels Wonen & Slapen, is onderdeel van de Poels Groep. Met vier filialen, één centraal logistiek centrum met een eigen bezorgservice, is de groep totaalleverancier op het gebied van wonen, slapen, verlichting en inrichting. Bij hele groep werken momenteel ruim 80 medewerkers, waarvan 10 verkoop adviseurs in de showrooms bij Poels Wonen & Slapen.

In de mooie en grote vestiging in Horst kan de klant genieten van een uitgebreid assortiment met meerdere concepten en merken. ( Cosy Villa – Inter Living – Riviera Maison – PtmD – Pullman – M-line ). Poels Wonen & Slapen is een modern familiebedrijf waar persoonlijk advies, service en after sales hoog in het vaandel staan. Dit vertaalt zich in een continue zorg en aandacht voor de klant, kwaliteit van het assortiment en een modern personeelsbeleid. Van de verkopers wordt een actieve, vriendelijke en professionele ondersteuning verwacht, zodat de klanten naar hun behoefte worden geholpen.

Om de verdere groei in goede banen te leiden, willen wij graag in contact komen met een m/v:

VERKOOPMANAGER
manager retail met groei ambities

Taken en verantwoordelijkheden
Als verkoopmanager breng je het bedrijfsplan van ons bedrijf in Horst succesvol in de praktijk. Je geeft leiding aan een team van zo’n 10 gedreven verkoopadviseurs. Je zorgt voor een optimaal klimaat waarin het verkoopteam klant- en salesgericht te werk kan gaan. Een effectieve personeels- en activiteitenplanning zorgt ervoor dat jij de actieve, stimulerende spil op de verkoopvloer kunt zijn en de verkopers enthousiasmeert om klanten een persoonlijk advies te geven.

Je traint, stimuleert en begeleid jouw verkopers on-the-job. Je bent een echte gastheer! Samen met je team zorg je voor een gezellige sfeer en bouw je een echt feest in de winkel.

Verder maakt je deel uit van het managementteam van de gehele Poels Groep. Samen met de managers van Budget Home Store XXL Horst, Budget Home store XXL Heerlen en Wijnhoven Binnenhuisadviseur en directie vorm jij een hecht managementteam dat maandelijks bij elkaar zit.  Ook spreek je wekelijks met onze afdeling marketing jouw wensen en ideeën door.

Je rapporteert aan de directie, die eindverantwoordelijk is voor de winkel in Horst.

Jouw profiel

 • Je bent een echte retailer met een hbo werk en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende positie in de retail;
 • Sales persoon in hart en nieren;
 • Daadkrachtig;
 • Je vindt het leuk om medewerkers te coachen en begeleiden om nog beter te worden;
 • Je bent bekend met kengetallen en kpi’s in de retail;
 • Je kunt goed organiseren en plannen;
 • Opgewekt en energiek;
 • Gastvrij en klantgericht;
 • Bereidheid om 36 zaterdagen en zondagen op jaarbasis te werken;
 • Werken op koopavonden en feestdagen is voor jou geen probleem.

Wat is het Poels aanbod aan jou ?

 • Ambitieuze sales baan;
 • Flexibiliteit,de mogelijkheid om 32 tot 40 uur per week te werken;
 • MT functie, mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het beleid;
 • 7000m2 verantwoordelijkheid;
 • Uitdagende mooie werkomgeving;
 • Gezond en modern bedrijf;
 • Goede beloning en bonusregeling;
 • Goede toekomstmogelijkheden;
 • Veel werkplezier met leuke collega’s.

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure is in samenspraak met Invent Personeel en Organisatie in Venlo. Bij interesse kun je contact opnemen met Jack Lenssen. E-mail adres: jacklenssen@invent-personeel.nl. Telefoon 06 53 313838.

Kantoor Venlo | Innovatoren | St. Jansweg 15 | 5928 RC Venlo | www.invent-personeel.nl