Venlo: Logistiek-administratief Medewerker

inventlogobwklein

Onze opdrachtgever, Hortiblue Logistics B.V. op het Fresh Park in Venlo is de logistieke organisatie van Euroberry. Euroberry is leverancier van blauwe bessen aan verschillende supermarktketens in Europa. Euroberry levert blauwe bessen vanuit eigen kwekers in Chili, Peru, Marokko en Spanje. Deze worden in Venlo ontvangen, gecontroleerd op kwaliteit, omgepakt en gereedgemaakt voor levering aan de verschillende supermarkten. 

Het logistieke team bestaat uit 15-20 mensen, die in verschoven diensten werken. In   samenwerking met de productieafdeling (80 fte) zorgt het team voor een vloeiend verloop van de operaties. Het team bestaat uit een binnendienst, 2 team leiders en een flexibel team van heftruck chauffeurs en magazijn medewerkers.

Ter versterking van het logistieke team zoeken we een:

LOGISTIEK-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
(fresh food bedrijf)

Je werkzaamheden:

Samen met je collega’s verzorg je de logistieke administratie (invoer in het SAP-systeem, documenten, vrachtbrieven, facturen, bevestigingen en instructies voor leveranciers, afnemers, chauffeurs).

Je hebt dagelijks overleg met de verkoopkantoren in Spanje en Duitsland over orders en beschikbaarheid en met transportbedrijven en chauffeurs.

Werktijden: om de 2 weken werk je op zaterdag. Verschoven diensten.  
De rustige periode valt in de zomer. Mogelijkheid om dan door het opbouwen van overuren 4-5 weken vrij te nemen!

Je profiel:

  • MBO-HBO werk- en denkniveau
  • Een passende vooropleiding op minimaal MBO-4 niveau Vaardig in het werken met een ERP-systeem en met Excel Engels en/of Duits mondeling goed

Je eigenschappen:

  • Praktische instelling
  • Duidelijk en spontaan in je communicatie
  • Je houdt van afwisseling en kunt gemakkelijk schakelen tussen werkzaamheden Collegiaal en behulpzaam waar nodig
  • Stressbestendig
  • Geen 9-5 mentaliteit

Hortiblue biedt een afwisselende baan in een leuk team. Vaste aanstelling bij goed functioneren mogelijk na een half jaar .

Interesse? Stuur dan snel je cv en een korte brief waarin je jezelf voorstelt voor de functie naar Paul van der Spek van Invent Personeel en Organisatie. 
E-mail: paul@invent-personeel.nl.  Telefoon: 06-53 133 597.