Loopbaancoaching

Wanneer u zich verder wilt ontplooien of wanneer u juist minder goed functioneert binnen uw functie, dan kunt u bij ons terecht voor een loopbaancoaching. Met behulp van een (psychologische) vragenlijsten, een sterkte/zwakte analyse en gesprekken komen wij tot een advies en een actieplan opdat u zich verder kunt ontwikkelen.

Het programma bestaat uit een aantal bijeenkomsten met een van onze adviseurs. Hierin werken we intensief aan de verdere ontwikkeling van uw loopbaan. Wij stellen een concreet actieplan samen, gericht op uw de doorgroei- en ontplooiingsmogelijkheden. Dit doen wij door middel van een training, opleiding en coaching.

Na het loopbaanadvies kunt u een individueel trainingsprogramma volgen waarbij u specifieke vaardigheden verbetert. Zo hebben we in het verleden bijvoorbeeld met behulp van theorie, praktijkoefeningen en coaching-op-de-werkplek een jonge manager in het leidinggeven aan zijn medewerkers getraind. Of een verder goed functionerend personeelslid die moeite had om anderen op fouten aan te spreken, getraind in assertiviteit en samenwerken. Centrale doelstelling van zo’n programma is het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Neem voor vragen en advies over loopbaanadvies gerust contact met ons op.