Werving en selectie

Invent Personeel en Organisatie is uw partner bij het vinden van middelbaar en hoger opgeleiden in iedere fase van hun carrière: starters, professionals, managers en specialisten.

Bent u op zoek naar kandidaten met een specifiek ervaringsprofiel? Wij zoeken voor u de juiste man of vrouw. Dit doen wij snel en doelmatig tegen zo beperkt mogelijke wervingskosten. Ook op een arbeidsmarkt die fricties kent, slagen wij daarin.

Werving en selectie is een proces, dat een goede voorbereiding en een doortastende en weloverwogen manier van werken vraagt. Dit bereiken we door een goede functie- en organisatie-analyse, slimme inzet van social media en internet, en een stipte en open communicatie met onze klant en kandidaten. Transparantie over verwachtingen en voortgang geeft vertrouwen en vergroot de kans van slagen.

Wat zijn voor u de voordelen wanneer u uw werving en selectie aan ons uitbesteedt?

• Intensieve werving. Direct zetten we meerdere wervingsmethoden in en benaderen we mogelijke kandidaten via ons eigen netwerk, databases, social media en internet.

• Tijdbesparing. U spreekt alleen met de zorgvuldig geselecteerde eindkandidaten. Vooraf bespreken wij met u hun gegevens.

• Grondige beoordeling. Wij toetsen uitgebreid en systematisch de opleiding, ervaring en persoonlijkheid van de kandidaten tegen de gestelde functie-eisen en de cultuur van uw bedrijf.

• Advies en arbeidsovereenkomst. Wij adviseren u over de arbeidsvoorwaarden die u de kandidaat kunt voorstellen.

• Invent biedt mogelijkheden voor detachering en uitzenden, maar u kunt de geselecteerde kandidaat uiteraard ook direct zelf aannemen.

Lees hier meer over onze werkwijze bij werving en selectie.