Loopbaanadvies

Analyse van talenten, waarden en kansen

Het geven van loopbaan- en ontwikkeladviezen is een belangrijke expertise van Invent. Doordat we veel in bedrijven werken, kennen we de arbeidsmarkt en als arbeids- en organisatiepsychologen weten we alles van talentenontwikkeling en loopbaanpsychologie

Ook jongeren, particulieren en ZZP’ers kunnen bij ons terecht voor adviezen over beroeps- en opleidingskeuze, solliciteren en loopbaanontwikkeling.

Werken aan je loopbaan en ontwikkeling is noodzaak

De veranderingen op de arbeidsmarkt (denk aan steeds verder gaande technologische mogelijkheden, robotisering en digitalisering) hebben invloed op de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om duurzaam inzetbaar te blijven en een inkomen te verdienen.

Het is daarom belangrijk om regelmatig stil te staan bij je eigen ontwikkeling en loopbaan. Hoe sta je er nu voor qua kennis en vaardigheden? Waar zou je aan moeten werken voor een goede professionele toekomst? Welke wensen, ambities en mogelijkheden heb je? Hoe verhoudt dit zich tot de arbeidsmarkt? En hoe kun je hier op inspelen?

Om op deze vragen een antwoord te krijgen, kun je bij Invent een traject volgen om tot een persoonlijk loopbaan- of ontwikkeladvies te komen. In dit traject kijken we met jou naar je huidige werk en het toekomstperspectief daarvan. Daarnaast geven we je inzicht in je competenties en kwaliteiten en welke toekomstige loopbaanmogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt. We stimuleren je om actief na te denken over je toekomst. Dit helpt je om vitaal te blijven en je loopbaan te ontwikkelen.

Opbrengsten

Wat bereik je als je kiest voor loopbaanadvisering bij Invent?

  • Je krijgt een goed beeld van je capaciteiten, mogelijkheden en ambities.
  • Je weet deze kennis te gebruiken bij het bepalen van je positie op de arbeidsmarkt.
  • Je krijgt handvatten hoe je jezelf kunt ontwikkelen.

SLIM: subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb

Vraag je werkgever of hij gebruik maakt van de SLIM-regeling. De kosten van een loopbaanadvies kunnen dan voor een groot deel worden vergoed.

Contact

Onze inzet is om je te inspireren en adviseren.
Neem gerust per mail of telefonisch contact met ons op voor een kennismaking.